Bli scout i vår scoutkår!

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur du gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen. Och du är självklart med och bestämmer vad vi ska hitta på.

Äventyr och utmaningar genom att själv få prova på. Hos oss får du uppleva äventyr i naturen och lära känna nya kompisar. Du kan vara scout genom hela livet, och som vuxen spelar du en viktig roll för att ge de yngre scouterna möjligheten till att uppleva nya saker och att växa i livet. I Scouterna får du prova på nya saker. I den lilla gruppen, patrullen, får du nya kompisar och öva på att leda dig själv och andra. I Scouterna blir du redo för livet.

Gå med i vår kår och testa scouting

För att gå med i vår scoutkår kan du göra en intresseanmälan som skickas direkt till vårt medlemsregister. Fyll i uppgifterna i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort. Fält som är markerade med * är obligatoriska.

Du är välkommen att, när som helst under en termin, besöka ett scoutmöte för att testa scouting. Vill du komma på besök eller har frågor – kontakta oss via formuläret under Kontakt.