TamTam 2016

Söndagen den 17 april deltog scouter från Gästriklands scoutdistrikt i årets TamTam-tävling vid distriktets scoutstuga i Älvskär, Skutskär.

Under 4 timmar har scouterna i Gästriklands scoutdistrikt kämpat om vandringspriserna TamTam-trummorna. De har fått testa samarbete, faktakunskap och många andra färdigheter som scouterna behöver på flera olika kontroller utmed den 2,5 km långa banan. Årets TamTam arrangerades av Gävle södra scoutkår och ägde rum vid distriktets scoutstuga ute vid Älvskär i Skutskär.

Lyckligtvis var det uppehåll under stora delar av tävlingen men mot slutet infann sig regnet. Men som tur är är scouterna alltid redo och regnkläderna fick dras fram.

Vandringspriserna erövrades av följande patruller:

Spårarpatrullen Myran från Sandvikens scoutkår

Upptäckarpatrullen Varg från Gävle sjöscouter

Äventyrarpatrullen Djungelvrål från Rudsjö scoutkår

Spårarpatrullen Myran - TamTam 2016

Bilden visar spårarpatrullen Myran med vandringspriset TamTam-trumman för spårare.

/Malin vid pennan

Det här inlägget postades i Spårarna, TamTam, Upptäckarna, Äventyrarna av Malin. Bokmärk permalänken.