Vårterminen 2018 startar!

Nu är det äntligen dags för en ny termin på Sandvikens scoutkår! Hoppas att ni alla är taggade och att ni hänger med oss under våren. Följande datum och tider gäller för de olika avdelningarnas terminstart: Spårare – tisdag den Läs mer »

Terminsstart – hösten 2017

Nu är det äntligen dags för en ny termin på Sandvikens scoutkår! Hoppas att ni alla är taggade och att ni hänger med oss under hösten. Följande datum och tider gäller för de olika avdelningarnas terminstart: Spårare – tisdag den Läs mer »

Terminsprogram – utmanare & familjescouter

Nu finns det färdiga terminsprogram för Familjescouterna och Utmanarscouterna under respektive avdelning. Ser ut som vi får en händelserik vårtermin!

Vårterminens program klara!

Nu finns det färdiga terminsprogram för Spårar-, Upptäckar- och Äventyrarscouter under respektive avdelning. Ser ut som vi får en händelserik vårtermin! Välkomna till en härlig Scouttermin!

Terminsprogram – Utmanare

Nu finns det färdiga terminsprogram för Utmanarscouterna vid Sandvikens scoutkår publicerat under avdelningar. Utmanarna verkar se fram emot en spännande höst med både traditionella scoutaktiviteter men även engagerande samhällsfrågor!

Terminsprogrammen klara

Nu finns det färdiga terminsprogram för Familje-, Spårar-, Upptäckar- och Äventyrarscouter under respektive avdelning. Ser ut som vi får en händelserik höst! Välkomna till en härlig Scouttermin!

Terminsstart – hösten 2016

Nu är det äntligen dags för en ny termin på Sandvikens scoutkår! Hoppas att ni alla är taggade och att ni hänger med oss under hösten. Följande datum och tider gäller för de olika avdelningarnas terminstart: Spårare – tisdag den Läs mer »

Sommarläger 2016

Du hänger väl med på Sandvikens scoutkårs sommarläger 2016? Har du inte anmält dig än så är det dags att göra det.   Mer information hittar du HÄR!

Hajk fredag – lördag 13-14 maj Upptäckare & Äventyrare

Hajk för både Upptäckare och Äventyrare fre-lörd 13-14 maj i Holmrödret. Samling direkt vid Holmrödret kl.18.30.  Hajken avslutas på lördag kl.14.00. Separat inbjudan med detaljerad information på avdelningsmöte.  Sista anmälningsdag onsdag 11 maj.  Det går även bra att lägga anmälningslappen i Läs mer »

Besök Räddningstjänsten ons 11 maj Upptäckare & Äventyrare

Onsdag 11 maj besöker vi Räddningstjänst vid Resecentrum (Järnvägsstationen) för allmän brandkunskap. Samling utanför Räddningstjönst kl.18.20.  Besöket börjar k.18.30 och vi beräknas vara klara ca kl.20.00. OBS! Tiden ärr gemensam för Upptäckare och Äventyrare. Vid frågor eller dylikt kontakta ledare Läs mer »